Ajánlatunk

20%-os kedvezményes kártya

Örömmel tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy bevezettük a 20%-os, kedvezményes kártyát balatonfüredi és környékbeli lakóinknak.

Számunkra kiemelten fontos minden környéken lakó ügyfél. Szeretnénk felajánlani egy 20%-os kedvezményes kártyát, thai masszázs szolgáltatásainkra. A kártyát az Anna Grand Hotel wellness recepcióján lehet átvenni, amely névre szól, az Orchidea Thai Massage szalon szolgáltatásaira lehet igénybe venni, 2016.12.31-ig érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze. A kártya átruházható másik személyre.

Páros romantika

Szeretne igazán és hosszasan ellazulni a kedvesével, szerelmével? Esetleg egy igazán meghitt és különleges programra vágyna párjával? Lepje meg őt vörös rózsával, minőségi pezsgővel, finom csokoládéval és felejthetetlen thai masszázzsal! Tegye különlegessé a hétköznapokat kényeztető közös élménnyel!

Egy helyiségben, karnyújtásnyira, egymás mellett, fekszetek, relaxációs zene és gyertyafény teszi még hangulatosabbá az ott eltöltött időt. Teljes ellazulás, ajándék pezsgővel és csokoládéval kényeztetünk benneteket, így garantált a maximális feltöltődés és relaxáció. Együtt töltött idő, halk zene, nyugalmat adó környezet és harmónia.